5/8/08

Δ ι ά φ ο ρ α . . .

Όχι ότι δεν χρειαζόμουνα ξεκούραση, αλλά όταν ξέρεις ότι μετά δεν σε περιμένει η δουλειά, σε ποιάνει ένα άγχος και σου χαλάει και τις διακοπές. Πάντως τα αποθέματα εξαντλούνται και πρέπει να κάνω κάτι. Και μάλλον από Σεπτέμβριο θα ξαναξεκινήσω με καινούριο αφεντικό και καινούριες φασαρίες.
Αυτό που ήθελα κυρίως να πω, είναι ότι σε όλη μου τη ζωή, τα βιβλία που έχω διαβάσει τα έχω διαβάσει το καλοκαίρι. Τότε με ποιάνει μια απίστευτη βιβλιοφαγία και τα κατεβάζω πέντε - πέντε.
Ήμουν πολύ τυχερός, λοιπόν, που στα χέρια μου έπεσε ένα από τα πιο καταπληκτικά βιβλία που διάβασα ποτέ και που το συνιστώ -εννοείται!-ανεπιφύλακτα. Αυτό που πραγματικά με έκανε να το ρουφήξω ήταν η καταπληκτική ιστορία της ηρωίδας, που ξέροντας επιπλέον ότι η ιστορία αυτή είναι πραγματική, σε μαγνητίζει και σε φτάνει μέχρι το τέλος χωρίς να το καταλάβεις.
Αν κάποιος το έχει διαβάσει, ευχαρίστως να το συζητήσουμε, αν όχι διαβάστε το! Το βιβλίο είναι :
Αθηνά - Ευτυχώς που δεν γεννήθηκα όμορφη.
Κώστας Καρακάσης.

4 σχόλια:

tulipa nera είπε...

Καλησπέρα! Κι εγώ αυτές τις μέρες κάνω το ίδιο: διαβάζω νέα βιβλία, ή ξαναδιαβάζω εκείνα που μου άρεσαν... Και μ'αρέσει να 'χάνομαι' στις σελίδες τους. Θα το αναζητήσω το βιβλίο που αναφέρεις.

Καλή ξεκούραση και καλή τύχη στα επαγγελματικά!

aparadektos είπε...

Καλησπέρα και σε σένα! Αν και το θέμα του βιβλίου είναι εντελώς υποκειμενικό, το συγκεκριμένο θα σε μαγέψει και θα το καταλάβεις από τις πρώτες του σελίδες.

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!
Καλό καλοκαίρι!!!

ώρα του τέλους είπε...

Γεια σου και εγώ μία από τα ίδια συμβαίνει αλλά εμένα μου αρέσει να διαβάζω και τις άλλες εποχές.
Όσο για το βιβλίο που μας προτείνεις θα το ψάξω και θα σαου πω!!

KitsosMitsos είπε...

Καλοκαίρι και διάβασμα πάνε απαραίτητα μαζί!

Τόσοι μπήκαν, αλλά πόσοι βγήκαν;