22/7/07

Ταξί! Ταξί! Για εδώ πιο κάτω!



Ξεκινάς με πολλή όρεξη. Νομίζεις ότι έχεις μάθει ότι έχεις πάθει, ότι οι εμπειρίες σου σε οδηγούν σαν GPS, οπότε αποκλείεται να χαθείς και πέφτεις με τα μούτρα! Οι μέρες και κυρίως οι νύχτες περνάνε όμορφα, αφήνεις κολλητούς (μέγα λάθος) και προσωπικό χρόνο (μεγαλύτερο) και πριν συνέλθεις έχεις γίνει το καθημερινό συσσίτιο της τελειόφοιτης του ΙΕΚ ΞΥΝΗ (Ξανθιά Ύπαρξη Νεαρής Ηλικίας), γύρω στα 28 δηλ. γιατί δεν ήταν και πολύ μελετηρή.

Κάθε βράδυ ξεκινάς την μίνι μετακόμιση, όπου είναι πιο εύκολο να προβλέψεις στο στοίχημα το Όλενσουντ-Βαλερένγκα (Ά Νορβηγίας), παρά τι ρούχα, παπούτσια,σημειώσεις,κ.λ.π. θα χρειαστείς για την επόμενη μέρα. Οπότε πετάς την ιδέα οι πολλές μίνι μετακομίσεις να γίνουν μια και καλή, να ξεμπερδεύεις και με τη γειτόνισσα από τον τρίτο να ρωτάει συνέχεια αν θα ξανάρθεις.

Η απάντηση;

"Και εγώ το θέλω, αλλά δεν θα ήταν καλύτερα πρώτα να γνώριζες τους δικούς μου; Μην το μάθουν απότομα και τους κακοφανεί!"
Σοφή σκέψη μιας και μετά από τριών ολόκληρων μηνών σχέση, τι άλλο μας έμεινε; Να τη ζητήσω, στο εξάμηνο να γίνει ο γάμος και στο χρόνο το πρώτο μας offspring!

Τελικά η γειτόνισσα δεν θα με χάσει!

Έχω την εντύπωση πως οι περισσότερες γυναίκες (δεν λέω όλες για να μη φάω κανένα blog στο κεφάλι και μερικά είναι πολύ βαριά με 15 φωτογραφίες, 42 τραγούδια και καμιά 300αριά post σε κάθε comment - πως τα μιλάω τα μπλογκικά!) οι περισσότερες λοιπόν μοίαζουν να έχουν ένα ταξίμετρο σχέσεων. Όσο μεγαλύτερη η διαδρομή, τόσα περισσότερα σε βάζουν να πληρώσεις!
Εκεί κάπου στα 28 με 30 δε, που τελειώνει η διαδρομή πρέπει να τις πληρώσεις με γάμο!

Κλασικά, τα ονόματα και χαρακτήρες είναι εντελώς συμπτωματικά! Αλήθεια λέω!

10 σχόλια:

3 parties a day είπε...

Τη μετακόμιση την έκανες τελικά;

mad2luv είπε...

σε βρισκω προκατελειμενο και δεν κανει...ειναι στον ανθρωπο πιστευω και οχι στο φυλο..

aparadektos είπε...

#3 parties a day: η μετακόμιση δεν έγινε γιατί τα κλειδιά του σπιτιού της που μου έδωσε είχαν για μπρελόκ ένα μικρό κρίκο. Χρυσό. Με το όνομά της στο εσωτερικό! Παράξενο!

#mad2luv: έχεις δίκιο, αλλά εγώ με το ασθενές ασχολούμαι. Σίγουρα θα υπάρχουν αντίστοιχες περιπτώσεις ανδρών. Μπλιάχ! Anyway, αυτό που με πειράζει είναι η επιτηδευμένη συμπεριφορά ανθρώπων που τόσο εύκολα θυσιάζονται για μια εικονική ευτυχία.

*...Nantia...* είπε...

χιχιχι πάει η τσαπερδώνα να το τυλίξει το γαμπρό!!

mad2luv είπε...

πολλα ταξι παιρνεις και δεν κανει...το λεωφορειο αλλη φορα...(ευχαριστο για το comment-συμβουλη...χαχα!!)

mad2luv είπε...

αααα...εχεις βαλει κομματαρα...ασχετο...

kat. είπε...

οκ.. κακά τα ψέμματα όλοι σαν ένα ταξι βλέπουμε τις σχέσεις..
ξεκινάμε μια διαδρομή χωρίς να ξέρουμε πως και αν θα φτάσουμε..
το θέμα ξέρεις ποιο είναι;
να μην βιαζόμαστε να φτάσουμε, ενώ έχει κίνηση..
εκεί κάπου χανόμαστε πάντα..

aparadektos είπε...

nantia παραλίγο...

mad2luv θα δουλέψω, θα βγάλω λεφτά και θα αγοράσω μισό ταξί δικό μου!

kat τι ωραία έκπληξη!Μπορεί εσύ να μην βιάζεσαι αλλά να βιάζεται ο οδηγός.

If...ιγένεια είπε...

Μην βάzουμε όλες τις γυναίκες στο ίδιο τσουβάλι.. Δεν τις έβαλες μόνο και μόνο για να μη φας το blog στο κεφάλι βέβαια αλλά οκ.. ;p

aparadektos είπε...

Όχι βέβαια! Με παρεξήγησες!
Άκου τι λέει ο Οσκαρ Ουάιλντ: "Ποτέ μην εμπιστεύεσαι μια γυναίκα που φοράει μωβ, όποια και αν είναι η ηλικία της, ή μια που γυναίκα πάνω απ' τα τριάντα πέντε που αγαπάει τις ροζ κορδέλες. Αυτό σημαίνει πάντα ότι έχει παρελθόν".

Το να έχει παρελθόν μια γυναίκα δεν είναι κακό εκτός αν είσαι πουριτανός, παλαιών αρχών ή ανασφαλής. Βέβαια στα τέλη του 19ου αιώνα (1891. "Το πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέη")το παρελθόν μιας γυναίκας έπρεπε να είναι ολόλευκο.
Σήμερα, θα έλεγα ότι απλώς η γυναίκα έχει κάτι άλλο στο μυαλό της από αυτό που θέλει να δείξει. ΟΧΙ ΟΛΕΣ!
Αυτές με τις ροζ κορδέλες ή με τα μωβ ρούχα! ;p

Τόσοι μπήκαν, αλλά πόσοι βγήκαν;