18/7/07

Εικόνες και αρώματα

Ανέκαθεν τα πρόσωπα και οι μυρωδιές οδηγούσαν μια ferrari στο μυαλό μου, ενώ τα ονόματα και οι αριθμοί έρχονταν με πατίνι.
Χτυπάει το κινητό μερικές φορές, βγαίνει η αναγνώριση και μέχρι να συνδιάσω όνομα και φάτσα βγαίνει ο τηλεφωνητής. Τι έχω πάθει και είμαι μόλις 32;
Ή τα δεδομένα είναι πολλά ή ο σκληρός είναι μικρός!
Τι κόλπα μου κάνει ο εγκέφαλος, όμως, που θυμάμαι ακριβώς τι νούμερο αγκίστρι, τι νούμερο πετονιά, με τι δόλωμα και τι ώρα έποιασα εκείνο το λαβράκι τον περασμένο Μάιο; Ερασιτέχνης ψαράς, γαρ!
Άσε το άλλο!Μπαίνω σε διάφορα blogs, διαβάζω κάτι, κάνω post την μπούρδα μου και φεύγω. Όταν την άλλη μέρα σκέφτομαι τι να απάντησε ο χριστιανός-ή δεν θυμάμαι το blog για να το δω, λες και θα με πάρει τηλέφωνο να μου πει "γειά σου, ο aparadektos; Πολύ ωραίο το post σας, ευχαριστούμε και να μας ξανάρθετε!"
Τι να κάνω;

8 σχόλια:

aggelos-x-aggelos είπε...

Αυτό το τελευταίο με τα blogs και τα σχόλια είναι πραγματικά μεγάλο πρόβλημα. Πρέπει να αποθηκεύσεις την διεύθυνση της σελίδας, αλλά πόσα να αποθηκεύεις την ημέρα;

Σε ευχαριστώ και από εδώ για τα καλά σου λόγια!

aparadektos είπε...

Βέβαια, είναι γλυκός πονοκέφαλος. Καλύτερα να έχεις φίλους που δυσκολεύεσαι να δεις, παρά να είσαι μόνος. Ξέρεις πως όταν χρειαστείς βοήθεια θα βρείς αρκετή.

kat. είπε...

1ον: καλώς σε βρήκα.. πραγματικά γέλασα με το post σου..
2ον: εγώ σκέφτομαι να σου κάνω ξανά στο μέλλον επίσκεψη! τι λες;
3ον: δεν έχει να κάνει με την ηλικία αλλά με το πότε πήγες τελευταία φορά διακοπές!
4ον: .. το ξέχασα! είδες; ξεχνάω και εγώ που είμαι 25!
5ον: χαμογέλα..

tulipa nera είπε...

Για κάτι τέτοια (γενέθλια, γιορτές κλπ που -συνήθως- ξεχνάω) έχω μια αφοπλιστική ατάκα: shit happens! Συμπάσχουμε νομίζω, με τα αρώματα ειδικά έχω πολύ καλή σχέση, στα ονόματα όμως... άσε!

Οι διακοπές είναι πράγματι μία λύση, ξεκούραση, άδειασμα του εγκεφάλου από άχρηστες πληροφορίες... Για τα blogs, μπορείς να κάνεις add bookmark σε όσα σε ενδιαφέρουν περισσότερο. Όσο για τα υπόλοιπα, λύσε κανένα sudoku ;) Λένε πως βοηθάει!

Καλή μας αρχή στο blogικό στερέωμα!

aparadektos είπε...

kat 1ον:ευχαριστώ!, 2ον:θα χαρώ πολύ.θα βγάλω και μεζέ!, 3ον: έχεις δίκιο, με πάει 355 μέσα - 10 έξω, που ν' αντέξω! 4ον:25, τι ωραία ηλικία! 5ον:μερικές φορές σαν χαζός!

tulipa nera,νομίζω ότι τα αρώματα είναι ύλη που αγκίζει περισσότερο το υποσυνείδητο, ξυπνάει έτσι πιο εύκολα μνήμες και αισθήσεις. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Στην αρχή, όταν έμπαινα σε blog που μου άρεσε και ήθελα να το θυμάμαι, έκανα ΕΠΙΣΉΜΑΝΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ. Μέχρι να διαβάσω το κίτρινο label, ειδοποίησα καμιά δεκαπενταριά bloggers για απαράδεκτο περιεχόμενο στο ιστολόγιό τους! Μάλλον έτσι μου βγήκε και το όνομα!

relative_stranger είπε...

Για τη μνήμη , μπορείς να παίξεις mind games που αυξάνουν τη συγκέντρωση.

Για τα blog που λες, αν έχεις firefox τότε Ctrl + D. Αν έχεις Internet Explorer, βάλε Firefox :-p

Don't worry πάντως είναι συνηθισμένο, το παθαίνω κι εγώ που και πού.

If...ιγένεια είπε...

Δεν θυμάμαι τι έφαγα χτες, πόσο μάλλον ημερομηνίες γενεθλίων και άλλα τέτοια σημαντικά. Ευτυχώς που οι δικοί μου άνθρωποι το γνωρίζουν και δεν μαζεύτηκαν όλοι μαζί να μου τις βρέξουν.. Μια καλή λύση είναι το κινητό οπού έχω αποθηκεύσει πολλά και διάφορα. Εξάσκησε το μυαλό σου λιγάκι με mind games και παιχνίδια μνήμης γενικότερα, ίσως βοηθήσει.

aparadektos είπε...

relative stranger, να το βάλω το firefox, που να το βρω όμως; (Λίγο άσχετος!)

if.. igeneia, μάλλον πρέπει να κάνω ένα καλό ξεμπλοκάρισμα στο μυαλό μου πρώτα, με 15ήμερη αγρανάπαυση και μετά να δοκιμάσω όλα τα άλλα. Thanks for the tip!

Τόσοι μπήκαν, αλλά πόσοι βγήκαν;